Nakon jednogodišnjeg nezaboravnog muzičkog putovanja kroz Srbiju koje je vodio Stefan Đoković pod nazivom “Na krilima muzike”, pod pokroviteljstvom prve dame gospođe Tamare Vučić, a koje je obuhvatilo dvanaest gradova naše zemlje, planiran je veličanstven nastup u MTS Dvorani.

Foto: Pixabay

Ovaj put, na pozornici zajedno sa Stefanom Đokovićem, pojavit će se izuzetno zanimljivi gosti koji će doprineti programu s ciljem popularizacije klasične muzike. Jelena Gavrilović, najbolja pevačica među glumicama, će prikazati svoj raskošni talenat, dok će Nevena Božović svojim čarobnim glasom probuditi najdublje emocije publike.

Svi posetioci koji se pridruže u MTS Dvorani 28. marta od 20 časova doživeće čaroliju dela Šopena, Betovena, Šuberta, Lista, ali i emotivne note etno muzike koje će pijanista izvesti sa važnim ciljem – očuvanjem kulturnog nasleđa. Zahvaljujući sponzorstvu ALTA banke, na čijem je čelu dr Davor Macura, predsednik Upravnog odbora, i podršci fondacije Humana Srca, učenici muzičkih škola iz mnogih gradova naše zemlje posetiće Beograd i imati priliku da budu deo ovog spektakla, stvarajući nove uspomene i inspiraciju za dalje školovanje i stvaralaštvo. Težeći da jednog dana i sami stanu na scenu s istim ciljem – čuvanjem kulturnog nasleđa.

Ovo će biti noć koja će nadmašiti sva očekivanja i ostaviti neizbrisiv trag u srcima svih prisutnih, a ujedno i najava novog ciklusa dvanaest koncerata “Na krilima muzike” širom Srbije.