Jennifer Lopez je priznala da bi ‘This Is Me… Now’ mogao biti njen posljednji album ikad.

Hitmakerica “On The Floor”, 54-godišnja, priznala je da njen novi album – koji se bavi njenim odnosom s suprugom i holivudskim glumcem Benom Affleckom, 51 godina, a koji izlazi u petak (16.02.24) – osjeća kao “kraj jedne ere” i “početak nove”.

Rekla je za ‘Entertainment Tonight’: “Napravili smo nekoliko različitih omota albuma.

“Pokušavamo napraviti nešto posebno za fanove i stvoriti kolekcionarske predmete i slično, stvari koje mogu zauvijek imati. Istina je da čak ni ne znam hoću li ikada napraviti još jedan album nakon ovoga. To je baš takav tipičan Jennifer Lopez J.Lo projekt i osjećam se zaista ispunjeno, tako da će zaista biti kolekcionarski predmeti u određenom trenutku.”

Upitana o tome da li će ovo biti njen posljednji studijski album, rekla je: “Nemojte reći Bennyju [Medina, menadžer i suradnik] da to razmišljam – ovo bi mogao biti moj posljednji album ikad.”

Dalje je objasnila: “Osjećam kao da je to kraj jedne ere za mene i početak nove, tako da nikada ne bih rekla nikad, ali trenutno osjećam da sam zaista uložila svoje srce i dušu u ovo i jako sam uzbuđena i definitivno mi je puno toga oduzelo.”

‘This Is Me… Now’ je nastavak albuma ‘This Is Me… Then’ iz 2002. godine.

Međutim, posljednji studijski album zvijezde “Marry Me” bio je ‘A.K.A.’ iz 2014. godine.

U međuvremenu, Jennifer je nedavno dala veliku naznaku da bi mogla biti spremna za svoju prvu globalnu turneju u posljednjih 12 godina.

Pjevačica i glumica “Jenny from the Block” vjeruje da je njen nadolazeći album dobro “prilagođen” “živom iskustvu”.

Rekla je Zaneu Loweu na Apple Music 1: “Nastavljala sam govoriti svojem timu, govorila sam im, ‘Morate shvatiti, izvest ću ove pjesme. Donijet ću ih na pozornicu i treba biti ukorijenjeno. Moramo kopati.’ I oni su to shvatili i dali mi to.

“Stvarno želim [ići na turneju]. Vjerujem da ništa nije više prilagođeno za živi nastup i živo iskustvo od ovog albuma.

Nemam nikakvih službenih informacija, ali jako sam voljna izaći vani i sigurno izvesti ovu glazbu.”

Jenniferina posljednja velika serija koncerata bila je njezina ‘It’s My Party Tour’ 2019. godine, kada je nastupala u SAD-u, Kanadi, Izraelu, Rusiji, Turskoj, Španjolskoj i Egiptu.